Welkom bij de Distribridge.com bridge webwinkel.

Wagentje
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bridge in een flits 2

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze CD-rom voorziet daarin.


Alle theorie uit het eerste deel kan interactief geoefend worden.


Een absolute must om snel en goed te leren bridgen!

Lees verder
http://www.distribridge.nl/media/catalog/product/5/8/582-1857.jpg

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze CD-rom voorziet daarin.

Alle theorie uit het eerste deel kan interactief geoefend worden.

Een absolute must om snel en goed te leren bridgen!

cd-BrFl2
0% based in 56 opinions
€ 27,50 EUR New Product
Reviews:

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaar:

Niet in voorraad

Prijs:
€ 27,50

Details

Bridge in een Flits is dé nieuwe baanbrekende leermethode van de 21e eeuw. Daar hoort natuurlijk ook innovatieve software bij. Deze CD-rom voorziet daarin. Alle theorie uit het eerste deel kan interactief geoefend worden. Een absolute must om snel en goed te leren bridgen!

  • 100 door Berry geselecteerde oefenspellen
  • veel biedoefeningen
  • oefenstof per hoofdstuk gerangschikt
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • perfecte opstap naar Berry's Internet Club

 

De systeemeisen zijn als volgt: Windows (XP of nieuwer).
De software werkt ook op Windows-pc's zonder CD-rom speler. Tablets, zoals de iPad, hebben doorgaans een ander besturingssysteem en daarvoor is het niet geschikt.

Activeren

Het installatieprogramma start vanzelf op na het inleggen van de CD. Na installatie activeert u het programma via het internet. Daarna kunt u zonder CD en internet spelen.

Uw licentie verleent u het recht om de software op drie, eigen, verschillende computers te installeren. U bepaalt zelf of u de software gelijk op 3 computers installeert (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. huiskamer-pc 3. netbook) of dat u nog één of meerdere installatierechten bewaart voor een toekomstige nieuwe computer (bijvoorbeeld 1. zolder-pc 2. <vrij> 3. <vrij>). Herinstallaties tellen hierbij niet mee tenzij de computerconfiguratie drastisch is gewijzigd.
Uw licentie is persoonlijk: het is niet toegestaan om een installatierecht te gebruiken om de software t.b.v. een derde te installeren.

U kunt de software activeren vanuit het programma, via email of per post. Bij activeren vanuit het programma kunt u direct aan de slag. U heeft hiervoor (éénmalig) een internetverbinding nodig.
Bij activeren via email of per post zal een kleine vertraging optreden (inherent aan het gekozen medium en de tijd die wij nodig hebben voor de afhandeling).

Aanvullende Informatie

Speciaal product Nee

No Reviews Yet.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Bridge in een flits 2

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit